“14 Şubat Sevgililer Günü” deyince aklımıza ne geliyor?

person Yazar: G Lingerie list Kategori: Sevgililer Günü Tarih: comment Yorumlar: 0 favorite Okunma: 16595
“14 Şubat Sevgililer Günü” deyince aklımıza ne geliyor?

“14 Şubat Sevgililer Günü” deyince aklımıza ne geliyor? Güller, çiçekler, çikolatalar, mumlu sofralarda yenilen çift yemekleri… Liste böyle uzar gider tabii ama hediye dediğin sadece bunlardan ibaret değil. Mesela sevgiliniz ya da eşiniz size kendinizi içinde çok özel hissedeceğiniz bir iç çamaşırı alsa? Ya da uyurken pamuklara sarındığınızı hissettiğiniz bir pijama takımı? Saten geceliğe de hayır demezdiniz ama değil mi? Tabii bu işin tam tersi versiyonu da var. Siz de eşinize veya sevgilinizi, onlara aldığınız pijama takımıyla şımartabilir, dışarıdaki şıklıklarını eve taşıyabilirsiniz. 

Hal böyleyken düşündük, bizim ürün ailemizde “İşte bu tam hediyelik!” dediğimiz hangi ürünler var. Aslında skala oldukça geniş o yüzden şimdilik yalnızca birkaç örnek gösterebileceğiz ama devamı gelecek…

Gossard_May2269.jpg

Başlayalım;

Sevgililer günü deyince akla daha feminen görünmeyi istemek geliyor değil mi? O zaman Gossard Glossies 6271 tam olarak bu kriterlere göre. Gossard’ın en hit parçası olan Glossies, özel teknolojik kap yapısıyla göğüsleri mükemmel kavrıyor ve push-up etkisiyle güzel bir dekolteyi destekliyor. Üstelik transparan yapısıyla sizi daha çekici kılıyor! Anlayacağınız her açıdan güzel bir ürün.








Peki ya Wonderbra? Wonderbra’nın destekli yapısı tam olarak göğüslerimizi istediğimiz şekle sokar. Daha dolgun, daha seksi! Bir de bunun yaparken rahatlığınızdan ödün vermenize gerek bile kalmaz! Bunun en güzel örneğini Wonderbra W02LN ile gösterebiliriz. Müthiş destekli yapısı, dantelin romantikliğiyle buluştuğunda artık hem feminen, hem de tatlı görüneceksiniz!










O zaman biraz da sevimli ve romantik halimizi gösterelim. Generation markamızın 20gen1502 modeli tam olarak bu kriteri destekliyor. Dantelin romantik yapısı soft renklerle birleşip sizi etkisi altına alıyor. Bunu yaparken de taze görünüm baki kalıyor. 









İç giyim hediyelerimize şimdilik burada bir virgül koyuyor ve ev giyim hediyelerimize geçiyoruz. Skalamızın çok çeşitli olduğunu söylemiştik değil mi?




Pijama en önem verilmeyen ürün gibi görünebilir ama evde kendimizle en rahat olduğumuz alanda üstümüzdekinin de bizi mutlu etmesi gerekir. Uyku nasıl önemliyse, uyurken rahat olmak o kadar önemlidir. Üstelik pijamalarımız sadece uyurken değil, odamızda film keyfi yaparken ya da müzik dinleyip geleceğe dair hayaller kurarken de yanımızdadır. 

Mesela Penye Mood ürünlerimizden 8900 kodlu ürünümüzle sıcacık yatağınızda uykuya hazırlandığınızı hayal edin. Sadece uyumak için fazla şık değil mi? Rahatlığı sizi kendine bağımlı kılarken içinde sizi şık hissettirecek de bir ürün aynı zamanda. 






Peki ya kendinizi daha çekici hissetmek istediğiniz zamanlar? Bunun tam karşılığı tabii ki; “Saten” . Hem renkleri hem de dokularıyla bu isteklerinizi tamamen karşılayacak ürünlerimiz var neyse ki… Siz yine seçeneklere bakın deriz ama bizim şimdi ki örneğimiz Penye Mood Exclusive markalı ürünlerimizden 2007 kodlu olan. Çekicilik eşittir kırmızı, çekicilik eşittir saten malum…













E biz bu hediyeleri aldık diyelim, karşı taraf ne olacak peki? Korkmayın, onlar için de ürünlerimiz mevcut. Hem de, hem sizi hem onları mutlu edecek cinsten, sonuçta hediye alırken hem onların hem de bizim beğenmemiz, üstlerinde görmeyi istememiz önemlidir değil mi? Erkekler, biz kadınlara göre daha sade giyinmeyi ama bunu yaparken de iyi görünmeyi isterler. Yani klasik görünümden şaşmayan ama bununla birlikte spor görünmekten de hoşlanan beyler için geliyor bu hediye örneğimiz; O da Nautica markamızdaki en çok satan ürünlerimizden NTM032!





Şimdilik önereceğimiz hediyeler bu kadar olabilir ama unutmayın, G Lingerie ürün yelpazesiyle size daha fazlasını sunuyor. Hem sevdikleriniz hem de kendiniz için en şahane hediyeleri bulabileceğiniz sonsuz bir bahçe gibi!

Yorumlar

Henüz yorumumuz yok!

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

Yeni Üye Kaydı

Zaten üye isen
Giriş yap Veya Şifreyi Sıfırla