Stil Sahibi Babalara, Bağımlılık Yaratacak Rahatlık!

person Yazar: G Lingerie list Kategori: Gelin Koleksiyon Tarih: comment Yorumlar: 0 favorite Okunma: 2029
Stil Sahibi Babalara, Bağımlılık Yaratacak Rahatlık!

Malum, babalar günü yaklaşıyor. Dünyanın en zor mesleği ebeveynliğin bir parçası olan babalarımızı kutlamanın zamanı geliyor yani… 

Tabii ki her zaman kutlamalıyız ama onların ismiyle onurlandırılmış bir günde onları biraz şımartmanın kimseye zararı olmaz değil mi?

Dünyanın yükünü bizim için sırtlarında taşıyan ve bunu yaparken de hiç sızlanmayan babalarımızın rahatlığını önemsiyor, kendilerini en rahat hissettikleri ve belki biraz da yorgunluklarını attıkları evlerinde, onları daha da rahat hissettirmek için yanınızda olmak istiyoruz! 

Nasıl mı?

Babaların en sevdiği şeylerden biri nedir? İşten eve geldiklerinde, pijamalarını giyip televizyon karşısında uzanmak değil midir? Hatta kumandanın kimi elinde olduğu konusu artık hayat memat meselesi haline gelmiştir. İşte biz bu değerli zamanlarda onların rahatlığına rahatlık katmak bunu yaparken de şık bir görünümle kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak istiyoruz.

Bunu nasıl mı yapacağız? Amerikan klasiği olan Nautica ile;

Kaliteden ödün vermeyen, ten dostu, önceliği rahatlık olan ürünleri ayağınıza getiriyoruz. 

Babanızın klasik bir tarzı da olabilir, modern, renkli bir kişiliği de… Endişelenmeyin, Nautica bu konuda oldukça iddialı, her renk ve modelde ürüne erişebileceğiniz gibi, yumuşacık kumaş yapısı ile sizi ve babanızı kendine hayran bırakacak! 

Ne dersiniz, hemen paketleyelim mi? 

Paketlemeden önce belirtmek isteriz ki, Babalar Günü’ne özel, bizim size, sizin de babanıza hediyeniz olabilmesi için 20 Haziran’a kadar geçerli olacak bir kampanyayı başlatıyoruz. 

Biz, Nautica erkek pijama ürünlerinde %50’ye varan indirimlere ek olarak +%25 indirim kampanyası ile babalar gününü kutlamaya başlıyoruz. 

Babanızla ya da çocuklarınızla geçireceğiniz şahane yıllar diliyoruz! 

Babalar gününüz kutlu olsun!

Benzer Etiketlere Sahip

Yorumlar

Henüz yorumumuz yok!

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

Yeni Üye Kaydı

Zaten üye isen
Giriş yap Veya Şifreyi Sıfırla