Büyük Bedenlere Büyük Dokunuşlar

person Yazar: G Lingerie list Kategori: Mucize Sutyen Tarih: comment Yorumlar: 0 favorite Okunma: 19131
Büyük Bedenlere Büyük Dokunuşlar

Büyük Bedenlere Büyük Dokunuşlar,

İç çamaşırları kadınların rahatlığını ve giydikleri kıyafetlerin duruşunu her zaman doğrudan etkiler. Bundan dolayı kadınların büyük bir çoğunluğu, iç giyim, özellikle de sütyen seçimlerinde oldukça zorlanır. Bir de buna dolgun göğüsler eklenirse seçim yapmamız daha zor hale gelecektir. İsterseniz seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak inceleyelim…

Bildiğiniz gibi her kadın kendisine özel kıvrımlara sahiptir. Her sütyen modeli herkeste iyi durmayabilir. Bu nedenle belli alanlarda uzmanlaşmış firmaların tercih edilmesi sütyen seçiminde en etkili çözümdür. Bu alanlar neler olabilir? Toparlayıcı sütyenler, küçültücü(minimizer) sütyenler, destekli sütyenler. Bunlar da kendi içinde balenli ve balensiz olarak ikiye ayrılabilir. İşte tam bu noktada kendi alanlarında uzmanlaşmış farklı markaları çatışında buluşturan G Lingerie, devreye giriyor ve size geniş bir yelpaze sunuyor.

Konumuz büyük göğüsler ve dolgun göğüslere sahip kadınların beklentileri… Beklentiler şunlar olabilir; Göğüs formunu toparlamak, daha küçük göstermek, sırt ağrısı yapmasını aza indirgemek, göğüslerin oluşturacağı ağırlığı azaltmak, omuz ağrısı çekmemek, görünümü belli bir forma sokmak ve tabii ki bunları yaparken şık olmak!

Doğru sütyen seçimi için beklentilerimizi sıraladık, peki öteki adım soruların cevaplarını bulabildiğimiz ürünleri deneyimlemek olabilir mi? Biz sizi bu deneyime biraz daha yaklaştırmak istiyoruz, hadi ürünleri inceleyelim;

Berlei B510

Berlei B510 İki beden küçülten minimizer büyük beden küçültücü sütyen

Vücudunuzla birlikte hareket eden balensiz küçültme etkisi için tasarlanan Berlei’nin göğsünüzü iki beden duymuş muydunuz?

Uzmanlık alanı büyük göğüs sütyenler olan, dünyanın en çok satan markası Berlei’nin “2 Beden Küçülten Mucize Sütyen” B510 modeli, göğüslerinizin hacmini sağlıklı bir biçimde dağıtarak iki beden küçülme sağlıyor. Berlei B510’un muadilleri, küçültme etkisini göğüslerinizi sıkıştırarak yaparken, Berlei B510 hacmini dağıtarak sağlıklı bir biçimde küçültme ve toparlama işlevini gerçekleştiriyor. Bu nedenle göğsünüz deforme olmadan sağlıklı yapısını koruyor. Büyük bedenlere tam uyum ve destek sağlamak için tasarlanan T-dizaynı sayesinde göğsü dikleştirerek küçülten Berlei, çapraz kesimli yapısı sayesinde vücudu kavrayarak vücut ile beraber hareket eder ve hareket özgürlüğünüzü kısıtlamaz. Esnek yapısı ve batma yapmayan yan balenleri koltuk altından toparlamaya başlayarak, göğsün koltuk altına yayılmasını engeller ve anında dik ve fit bir görünüm sağlar. Tabii bunu güçlü renk seçenekleriyle birlikte sunduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Sans Complexe 70564

Sans Complexe Dantelli Büyük Beden Toparlayıcı Sütyen

Muhteşem toparlama etkisini, dantelin şıklığıyla birlikte sunan Sans Complexe, sizi asla hayal kırıklığına uğratmaz desek sanırım yanlış konuşmuş olmayız…

Markanın en iyi satan kalitesi için geliştirdiği tamamen dantelli Arum koleksiyonu, muhteşem bir toparlama ve destek sağlarken, yumuşak danteli ile gün boyu rahat, şık ve seksi bir görünüm ile kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Takım alt grupları ve sezonluk geniş renk yelpazesi ile her dönem gardrobunuzu yenileyebileceğiniz güzel bir seçki sunmasını da ekleyelim.

DIM SG3983

Dim Generous Büyük Beden Balenli Toparlayıcı Sütyen

Markanın en iyi satan kalite sütyenlerinden biri olan Dim SG3983 toparlayıcı sütyen, Avrupa'da kullanan kadınların gardıroplarının değişmez bir parçası haline gelmiştir. Özel kesim kap yapısı ile göğse yuvarlak bir görünüm kazandırırken, vücut ısısına göre şekillendiği için mükemmel toparlamayı da destekler. Tül detaylarla tasarlanmış olduğundan konforun yanında şıklık sunarak, sezonsal renk çeşitleri ile de kıyafetlerinizle kombinlemeniz hiç zor olmayacaktır.

Size en uygun sütyeni bulmak için G Lingerie mağazalarını ve www.glingerie.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, alanlarında uzmanlaşmış dünya markaları G Lingerie’de!

Benzer Etiketlere Sahip

Yorumlar

Henüz yorumumuz yok!

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

Yeni Üye Kaydı

Zaten üye isen
Giriş yap Veya Şifreyi Sıfırla