Regl Destek Külodu İle İlgili Merak Edilenler

person Yazar: G Lingerie list Kategori: Periyot - Regl Destek Külotları Tarih: comment Yorumlar: 0 favorite Okunma: 2780
Regl Destek Külodu İle İlgili Merak Edilenler

Bildiğiniz üzere devir değişti, artık daha bilinçliyiz. Hayatımızda sürekli yaptığımız şeylerin nelere yol açtığını artık çok daha net görebiliyoruz. Sürekli olarak kullandığımız bazı şeylerin doğaya büyük ölçüde zarar verdiğini öğrendik. Liste uzun aslında ama bir tane örnek verecek olsak bizim örneğimiz regl pedleri olurdu. Regl pedleri, biz kadınların temel ihtiyaçlarından biri olarak görülebilir, aylık döngümüzde sürekli olarak kullandığımız bu ürünleri işimiz bittiğinde doğal olarak çöpe atıyoruz. Çöpe atılan bu pedlerin doğaya ne ölçüde zarar verdiğini biliyor muydunuz? Doğada çözünemeyen bu pedler, dönüşemediğinden gereksiz atıklar grubunda kalıyor. Bir kadın, ortalama olarak hayatı boyunca 15.000’den fazla ped tüketiyor. Pedlerin doğada yok olma süresi 500 yılı geçiyor. Türkiye’de her gün milyonlarca ped geri dönüşüm olmadan çöpe atılıyor.

Kadınların en temel ihtiyacı olan regl pedlerinin doğaya bu kadar zarar vermesi oldukça üzücü. İç giyim konularında uzman, Dünyaca ünlü Dim ve Dorina markalarımızın bu konuda yaptığı uzun çalışmalar sonucu tasarladıkları regl destek külotları sizlere sunuyoruz. Üstelik regl pedleri ile karşılaştırdığımızda çok daha ekonomik, daha sağlıklı ve gerçek bir doğa dostu ürünü!

İki markamızın da amacı aynı; daha az atık, daha az stres, daha çok tasarruf! Daha az atık, çünkü kullan at pedler yerine, yıkanabilir regl destek külotları, atık oranınızı azaltacak. Daha az stres, çünkü sızıntı ve tahriş riski, regl pedlerine göre oldukça düşük. Daha çok tasarruf, çünkü yıkanabilir periyot külotlarının bir yıkama sınırı yok, normal bir külot ile aynı yıkama ömrüne sahip olduğundan, bunu bir kadının ortalama olarak kullandığı regl pedleri adeti ve bunların maliyeti ile karşılaştırdığımızda, doğa dostu olmasının yanı sıra ekonominiz için de oldukça dost canlısı… 

Ürünleri size uzun uzun anlatmak yerine, sizden gelen sorularla daha açıklayıcı olabiliriz diye düşündük ve sorularınızı derledik.

İşte sorunlarınızın cevapları;

Soru 1

Ped ile mi kullanmam gerekiyor? 

Ped ile kullanmanıza gerek yoktur, ürünün ağ kısmındaki antibakteriyel kumaş, süper emiciliğe sahiptir. Ürün pedsiz kullanım için uygundur. Ped olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Regl Destek Külodu Ped ile mi kullanmam gerekiyor?
Regl Destek Külodu Rahatsız Eder mi

Soru 2

Regl dönemlerinde konfor benim için çok önemli, normal pedlerin bir süre sonra bıraktığı rahatsız hissi sevmiyorum, bu ürün de öyle mi?

Ürün organik pamukla üretildiğinden yüksek rahatlık sağlar. 12 saate kadar koruma sağlamasına rağmen rahatlığınızdan ödün vermenize gerek kalmaz.

Soru 3

Bu kadar uzun süre kullanacaksam, koku yapmaz mı?

Nefes aldıran bir teknoloji ile tasarlandığından kokuyu içeriye alıp saklamaz, böylece zamanla dışarıya kokuyu yayamaz. Bir diğer etken olarak, ürünün ağ yapısı antibakteriyel olarak tasarlandığından bakteri üretimi sağlanamaz ve koku sorunu ortadan kalkar.  

Regl Destek Külodu Koku Yapar mı?
Regl Destek Külodu Tahriş Eder mi?

Soru 4

Ben normalde günde 3 kere ped değiştiriyorum. Tek bir ürünü 12 saat kullanmak tenimi tahriş etmez mi?

Ürünün pamuksu yapısı normal bir külodun rahatlığını size garanti eder. Sıvıyı içine hapsettiği için tahriş etme riski de ortadan kalkıyor.

 

Soru 5

Ben uyurken çok hareket ediyorum, pedsiz kullanım sızıntı riskini arttırmaz mı?

Doğru bedeni ve yoğunluk seçeneğini tercih ettiğiniz sürece ürünün dizaynı buna izin vermeyecektir. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Regl Destek Külodu Sızıntı Yapar mı

Regl Destek Külodu Kaç Yıkamadan Sonra

Soru 6

Ürünün kullanım süresi nedir? Kaç yıkamadan sonra kullanılamaz hale gelir?

Regl külotlarımız normal günlük külotların yıkama ömrü ile aynı orantıdadır. Yıkama sınırımız bulunmuyor, buradaki tek önemli nokta yıkama derecesidir, 30C’den yüksek ısıda yıkamayınız.

Regl Destek Külodu

Yorumlar

Henüz yorumumuz yok!

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

Yeni Üye Kaydı

Zaten üye isen
Giriş yap Veya Şifreyi Sıfırla