Verilerin gizliliği G LINGERIE için büyük önem taşır ve kişisel verilerinizi işlememiz konusunda da açık ve şeffaf olmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda hazırlanan E – Bülten Sözleşmesini Onayınıza sunarız.

E-Posta adresimi kullanarak tarafıma, Safari-Klip Tekstil ve Kimya A.Ş.(“G Lingerie”)’ye ait markalar ile ilgili kampanyaların, İndirimlerin, promosyonların ve ürünlerin tanıtıldığı E-BÜLTEN ve ticari elektronik iletiler gönderilmesine ONAY veriyorum. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Çalışan Adayı Aydınlatma Metnini okudum, anladım. Kişisel verilerimin işlenmesine, paylaşılmasına, gerektiğinde başvuru, düzeltme ve silme hakkım olduğunu anladığımı beyan eder, aydınlatılmış açık rızam ile onay veririm. 

Dilediğiniz zaman, hiçbir gerekçe belirtmeksizin e-bülten ve ticari elektronik iletileri almayı reddetme hakkına sahipsiniz.

Doğrudan pazarlamaya itiraz etme hakkınızı kullanmak için:

Aşağıdaki yöntemleri kullanarak doğrudan pazarlamadan çıkabilirsiniz:

* Pazarlama e-postalarının içerisinde bulunan Üyelikten ayrılmak istiyorsanız tıklayınız bağlantısını tıklayarak
* G LINGERIE hesabınızdaki ayarları düzenleyerek
info@glingerie.com.tr adresinden müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek yapabilirsiniz

Ret talebinizin G Lingerie’ye ulaşmasını müteakip 3(üç) iş günü içerisinde elektronik ileri göndermi durdurulacaktır.

Silme hakkı:

Aşağıdaki durumlar dışında G Lingerie tarafından işlenen kişisel verilerinizi istediğiniz anda silme hakkına sahipsiniz

*Müşteri Hizmetleriyle devam eden bir durumunuz olduğunda
*Henüz size gönderilmeyen ya da kısmen gönderilen açık bir siparişiniz olduğunda
*Ödeme yönteminiz fark etmeksizin G
LINGERIE’e tamamlanmamış bir borcunuz olduğunda
*Son dört yılda hizmetlerimizi kötüye kullandıysanız veya bundan şüpheleniliyorsa
*Borcunuz son üç yıl içinde veya hayatını kaybeden müşteriler için son bir yılda üçüncü bir tarafa aktarıldıysa
*Herhangi bir satın alım yaptıysanız, muhasebe kuralları gereği kişisel verilerinizi işleminize bağlı tutacağız

Lütfen Gizlilik Bildirimimizin tamamını okuyun.

Yeni Üye Kaydı

Zaten üye isen
Giriş yap Veya Şifreyi Sıfırla