Sütyen Çeşitlerini Ne Kadar Biliyoruz?

person Yazar: G Lingerie list Kategori: Sağlık Tarih: comment Yorumlar: 0 favorite Okunma: 9561
Sütyen Çeşitlerini Ne Kadar Biliyoruz?

Bildiğiniz gibi her kadının gardırobunda bulunması gereken temel sütyen modelleri vardır. Peki bu sütyen modellerinin adları nelerdir? Peki hangi göğüsler için ideallerdir?

Göğsünüzün sağlığından, kıyafetlerin üzerinde nasıl duracağına kadar birçok şeyi etkileyen doğru sütyen seçimi kesinlikle önem verilmesi gereken bir konu. Push-up’tan straplezlere, braletten tişört sütyenlerine; her biri ayrı özelliğe sahip sütyen modelleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ister misiniz?

Sütyen Çeşitleri

Push-up Sütyen

Push-up Sütyen modelleri, iç yapısındaki dolgu destekleri ile göğüslerinizi yukarı ve merkeze doğru kaldırır ve toparlar. Özellikle küçük göğüslü kadınların favori modellerinden biri olan push-up sütyenler asimetrik göğüsler için de kurtarıcı bir üründür.

Bralet Sütyen

Son zamanların en favori  parçalarından olan bralet sütyenlerin özelliği, herhangi bir dolgu ve destek içermeden, dantelin ağırlık verildiği bir model olmasıdır. Özellikle küçük ve orta göğüslü kadınların birçok kombiniyle uyum göstererek kusursuz etki bırakır.

Balkonet Sütyen

Balkonet sütyen modelleri, göğsün yarısını ortaya çıkaracak şekilde tasarlanmıştır. Alt kısımda göğüsleri merkeze doğru değil de yukarı doğru iten bir yapısı vardır. Özellikle orta boy göğüslü kadınlar için destekleyici ve ideal bir seçenektir.

 

Tişört Sütyeni

Her kadının iç çamaşırı dolabında bulunması gereken bir model olan tişört sütyenleri günlük kombinler için en ideal seçim olabilir. Yarım ve full cup sütyenlerle aynı kesime sahip olan ama gerek varlığını çok az belli eden kumaş dokusu gerekse dikişsiz tasarımlarıyla tişörtlerin içine konforlu bir şekilde giyilebiliyor.

Straplez Sütyen

Straplez sütyenler, yine straplez elbiseler için mükemmel bir kurtarıcı! Askısız ve ya düşük omuzlu elbisilerin altına rahatlıkla giyilebilmek için tasarlanmıştır. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan straplez sütyenleri dolgulu ve dolgusuz tercih etmek mümkün.

Artık sütyen modelleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olduğumuza göre belki de şimdi hangisi bize daha uygun, üstünde düşünebiliriz, ne dersiniz?

 

Aynı Kategoriden

Yorumlar

Henüz yorumumuz yok!

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

Yeni Üye Kaydı

Zaten üye isen
Giriş yap Veya Şifreyi Sıfırla