V Yaka Gelinlik

person Yazar: G Lingerie Blog list Kategori: Gelinlik Tarih: comment Yorumlar: 0 favorite Okunma: 3853
V Yaka Gelinlik

Büyük göğüslü gelin adaylarının göğsünü saklayabileceği, küçük göğüslü gelin adaylarının ise mükemmel bir push up sütyenle göğüslerini büyük gösterebileceği bir etkiye sahip olan V kesim gelinlik modelinin en ideal gelinlik modellerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Büyük göğüslü gelin adaylarının göğsünü saklayabileceği, küçük göğüslü gelin adaylarının ise mükemmel bir push up sütyenle göğüslerini büyük gösterebileceği bir etkiye sahip olan V kesim gelinlik modelinin en ideal gelinlik modellerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. İnce ya da kalın askılarla bütünleşen derin dekolteli tasarımlar dantellerle daha feminen ve cool görünmenizi sağlayacak.

Bu gelinlik modelini seçen özellikle küçük göğüslü gelin adaylarının, boyun çizgisini daha öne çıkartarak süper feminen, dolgun bir görüntüye kavuşması da mümkün. Bu görünüm için önerimiz tasarımı, zarif danteli, şehvetli görünümü ve yukarı doğru push-up efekti etkisi ile sizi göz alıcı bir görünüme kavuşturacak olan Wonderbra’nın Triangle modeli. Klasik yuvarlak kapları ve ince danteli ile baş döndürücü bir V dekolde oluşumu yakalayacağınız Wonderbra Triangle, gelinliğiniz ile mükemmel bir uyum sağlayacak.

Etiketler: v yaka gelinlik

Benzer Etiketlere Sahip

Yorumlar

Henüz yorumumuz yok!

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

Yeni Üye Kaydı

Zaten üye isen
Giriş yap Veya Şifreyi Sıfırla