GÜNEŞİ KENDİ IŞIĞINLA GÖLGEDE BIRAK!

person Yazar: G Lingerie list Kategori: Gelin Koleksiyon Tarih: comment Yorumlar: 0 favorite Okunma: 2992
GÜNEŞİ KENDİ IŞIĞINLA GÖLGEDE BIRAK!

Yazın gelmesiyle deniz-kum-güneş üçlemesinin hayalini kurar olduk malum! Biz havuza da razıyız ama burada da stilimizi konuşturmalıyız. Siz de yazın cıvıl cıvıl renklerini tenime yansıtmalıyım diyorsanız, doğru adres G Lingerie!

mayo.pngİspanya’nın en büyük markalarından olan Selmark’ı ve Almanya’nın gözdesi Dorina’yı tam da bunun için ayağınıza getiriyoruz. Yazın en hit renklerini, inanılmaz desenlerle birleştirerek size “Ben buradayım!” dedirtecek ürünler şimdi bir adım uzağınızda! 

Biliyorsunuz, mayo ve bikinilerde en büyük sorun her zaman vücudumuza tam oturmamasıdır ama iç giyimde bunu pek fazla yaşamayız. Çünkü bedenimiz nettir. Biz de düşündük ve neden mayolarımızı iç giyim bedenleri gibi ölçeklendirip bu sorunu ortadan kaldırmıyoruz ki diye sorduk kendimize. Neyse ki Selmark ve Dorina da böyle düşünmüş olacak ki tüm bedenleri Cup bedenli olarak tasarlamışlar. Yani korkmayın, mayo için bedeniniz artık çok kesin! Evinizdeki iç giyim ürünlerinizin bedenlerine bakmanız yeterli! 85C mi? Belki de 75B. Evet, şu an bedeninizi kontrol ettiğinizi duyar gibiyiz.

Anlayacağınız, ister bikini seven biri olun, ister mayo, aradığınız her şey bir tık ötenizde, tam da bedeninize göre! Bu arada “Ben desen sevmiyorum, benim olayın tek renk” diyorsanız, üzülmeyin sizi de unutmadık. Farklı renk seçenekleriyle sizler için de buradayız. Teninize nefes aldırırken, solma yapmayacak kumaş yapısıyla yıllarca rahatlıkla kullanabilmeniz için Selmark ve Dorina G Lingerie’de!

Ne dersiniz, hala incelemeye değmez mi? Üstelik incelediğinizde göreceğiniz bir diğer sürpriz de sezon başında yaptığımız %50’ye varan indirim olacak. Siz, yazın tüm renklerine katılıp güneşi kendi ışığınızla gölgede bırakın diye!

Benzer Etiketlere Sahip

Yorumlar

Henüz yorumumuz yok!

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

Yeni Üye Kaydı

Zaten üye isen
Giriş yap Veya Şifreyi Sıfırla